Menuforslag til en Receptionsbuffet
- Krustader med cremet salat af Nordsørejer, knoldselleri & skyr
- Rimmet laks med citronpure, maltcrumble, mizuna & radisser
- Multefilet med salat af vilde urterog blomster, ærteskud & sprødt øllebrød
- Råmarineret oksefilet med olivenolie, tørrede tomater og parmesan
- Dansk kalvebryst som rilette med tyttebær, rygeost & brændt hvidløg
- Rustik salat med sprængt unghane, hvedekerner, artiskokker & vinegrette
- Mørk chokolademousse med syltede solbær, crumble & Spansk kørvel
- Ferdinands surdejsbrød & Økologisk smør
Pris ved minimum 50 cou. kr. 250 per person.
Pris ved minimum 20 cou. kr. 275 per person.
Menuforslag til en sommer Bryllupsmenu
Bryllupsmenuerne tager ofte udgangspunkt i a la carte retter fra Restauranten og varierer fra sæson til sæson.
- Stegt hummer & asparges - hollandaise, maltcrumble & Skagenskinke
- Pighvar stegt på crouton - blomkål, mandler, comte & trøffel
- Oksefilet fra Himmerland - nye kartofler, ærter franchaise, vilde urter & rødvinssauce
- Jordbær & hvid chokolade - marengs, havesyre, sprøde tuiles & lime
Pris ved minimum 40 cou. kr. 475,00 per person.
Menuforslag til Konfirmationsmenu
Snacks
- Chips med tørret piment, puffede risflager, soya mandler & urtemayo
Forret
- Rimmet Nordsølaks - sprødt rudbrød, karse, radisser, orientalsk sauce & små salater (portionsanrettet)
Hovedret
- Rosastegt oksecuvette
- Unghanebryst fyldt med lime & timian svøbt i bacon
- Grillede forårsløg og svmape med skalotter & purløg
- Hjertesalat med grønne asparges & soltørrede tomater
- Mini quiche med løg & tomat
- Råkost af glaskål og selleri vendt i "mormordressing" med krydderurter
- Nye danske kartofler med løvstikke & citron
- Rødvinssauce & bearnaise
Hovedretterne serveres fra buffet. En kok trancherer kødet ved buffet.
Dessert
- Mørkchokolademousse
- Rabarbersorbet, sprøde tuiles, syltede solbær & krystaliseret chokolade
Menupris per person kr. 400,00
Menuforslag til Barnedåb / Brunch menu
Ferdinand's continential breakfast
- Charcuterie, yougurt med grov müsli, hjemmelavet marmelade og nutella, ost, frisk frugt, croissanter, friskbagte rundstykker og rugbrød
- Rimmet laks med rygeost, radisser & små salater
- Minitærter med tomat, skinke & løg
- Leverpostej med bacon & svampe
- Amerikanske pandekager med ahornsirup
- Æg a la minute (omeletter, scrambled æg med bacon, blødkogte æg & spejlæg) tilberet af Kokken på stedet
- Hertil serveres juice og stempelkaffe
Menupris per person ved minimum 35 cou. kr. 285,00
Prisen er kr. 350,00 per kok per time.