Menuforslag til en Receptionsbuffet

  • Krustader med cremet salat af Nordsørejer, knoldselleri & skyr
  • Rimmet laks med citronpure, maltcrumble, mizuna & radisser
  • Multefilet med salat af vilde urterog blomster, ærteskud & sprødt øllebrød
  • Råmarineret oksefilet med olivenolie, tørrede tomater og parmesan
  • Dansk kalvebryst som rilette med tyttebær, rygeost & brændt hvidløg
  • Rustik salat med sprængt unghane, hvedekerner, artiskokker & vinegrette
  • Mørk chokolademousse med syltede solbær, crumble & Spansk kørvel
  • Ferdinands surdejsbrød & Økologisk smør

Pris ved minimum 50 cou. kr. 250 per person.
Pris ved minimum 20 cou. kr. 275 per person.


Menuforslag til en sommer Bryllupsmenu

Bryllupsmenuerne tager ofte udgangspunkt i a la carte retter fra Restauranten og varierer fra sæson til sæson.

  • Stegt hummer & asparges - hollandaise, maltcrumble & Skagenskinke
  • Pighvar stegt på crouton - blomkål, mandler, comte & trøffel
  • Oksefilet fra Himmerland - nye kartofler, ærter franchaise, vilde urter & rødvinssauce
  • Jordbær & hvid chokolade - marengs, havesyre, sprøde tuiles & lime

Pris ved minimum 40 cou. kr. 475,00 per person.


Menuforslag til Konfirmationsmenu

Snacks

  • Chips med tørret piment, puffede risflager, soya mandler & urtemayo
     

Forret

  • Rimmet Nordsølaks - sprødt rudbrød, karse, radisser, orientalsk sauce & små salater (portionsanrettet)
     

Hovedret

  • Rosastegt oksecuvette
  • Unghanebryst fyldt med lime & timian svøbt i bacon
  • Grillede forårsløg og svmape med skalotter & purløg
  • Hjertesalat med grønne asparges & soltørrede tomater
  • Mini quiche med løg & tomat
  • Råkost af glaskål og selleri vendt i "mormordressing" med krydderurter
  • Nye danske kartofler med løvstikke & citron
  • Rødvinssauce & bearnaise

Hovedretterne serveres fra buffet. En kok trancherer kødet ved buffet.
 

Dessert

  • Mørkchokolademousse 
  • Rabarbersorbet, sprøde tuiles, syltede solbær & krystaliseret chokolade

Menupris per person kr. 400,00


Menuforslag til Barnedåb / Brunch menu

Ferdinand's continential breakfast

  • Charcuterie, yougurt med grov müsli, hjemmelavet marmelade og nutella, ost, frisk frugt, croissanter, friskbagte rundstykker og rugbrød
  • Rimmet laks med rygeost, radisser & små salater
  • Minitærter med tomat, skinke & løg
  • Leverpostej med bacon & svampe
  • Amerikanske pandekager med ahornsirup
  • Æg a la minute (omeletter, scrambled æg med bacon, blødkogte æg & spejlæg) tilberet af Kokken på stedet
  • Hertil serveres juice og stempelkaffe

Menupris per person ved minimum 35 cou. kr. 285,00


Prisen er kr. 350,00 per kok per time.


Bordbestilling: restaurant@hotelferdinand.dk / Hotel reservation: mail@hotelferdinand.dk