Skærmbillede 2019-02-27 kl. 09.37.29.png

MAD

 

Ferdinand tilbyder en række små måltider med stor smag. Konceptet giver dig mulighed for at smage flere retter og få mange forskellige smagsoplevelser, uanset om appetitten er stor eller lille. To retter svarer til en hovedret.

Se vores Frokost Menu, Tasting Menu og set-menu

længere nede på siden.

Skærmbillede 2019-02-27 kl. 09.39.00.png

VIN

Se vores Vinkort - klik her


Frokost Menu August 2019.jpg

Set Menu August 2019.jpg

Tasting Menu August 2019.jpg

Ferdinand_Firmaarrangement_A5[1].jpg

Friske råvarer
Alle retter tilberedes af årstidens friske råvarer. Enkelte råvarer kan derfor udskiftes, hvor køkkenet finder det naturligt.

Allergi og særlige diætbehov
Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov, inklusiv vegetar-, glutenfri, laktosefri og diabetes venlige retter, så længe det er bestilt på forhånd.

Åbningstider
Frokostarrangementer er i tidsrummet kl. 12.00 til 17.00. Tasting Menuen serveres fra kl. 18.00. Ferdinand er lukket på søndage.

Reservationer
Ved reservationer på 6 eller flere personer, skal maden bestilles på forhånd. Du er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle ønsker og behov. Ferdinand foreslår vores 4 retters menu.

Betaling med kreditkort
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr. Gebyrsatsen vil afhænge at typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.